Slik får du billigst bensin

slik får du billigst bensin

Bensinen i Norge er som i alle vet svært dyr, faktisk har vi blant verdens aller høyeste bensinpriser. Dette irriterer nok de fleste, men det mange ikke vet er at det finnes flere lure måter å redusere bensinutgiftene på slik at man kan få så billig bensin som mulig. Det er i hovedsak to sparetips vi anbefaler når det kommer til å redusere drivstoffutgiftene. Det første tipset vi vil anbefale er at du skaffer deg et bensinkort med gode rabatter. Det finnes en rekke bensinkort på markedet, men kun et lite fåtall gir deg virkelig gode rabatter på bensin og diesel. Om man ikke har erfaring med bensinkort fra før av kan det være vanskelig å finne frem til de aller beste bensinkortene.


annonse

Få billigere bensin med et bensinkort

Etter vår erfaring er det aller beste bensinkortet 365Privat, et bensinkort som utstedes av Danske Bank AS. Dette er et svært godt bensinkort med meget gode rabattavtaler. Med dette bensinkortet får du en cashback avtale, som er det samme som rabatt, på 3,65% på alle kjøp hos Esso. Du får med andre ord 3.65% på alt drivstoffet du fyller, være seg bensin eller diesel. I kroner og ører utgjør dette en rabatt på ca 51øre per liter drivstoff om vi regner ut i fra en literpris på 14kr. Det spesielle med dette bensinkortet er derimot den ekstra Esso rabatten som følger med kortet. Fyller du på en Esso-pumpe får du nemlig 34 øre ekstra i rabatt, denne rabatten legges oppå cashbacken og rabatten økes dermed til langt over 80 øre per liter. For å være nøyaktig vil du med en literpris på 14kr få hele 85 øre rabatt per liter bensin du fyller. Du kan faktisk spare så mye som 2000kr i året med dette kortet. Den ekstra Esso-rabatten er det ingen grense på. Ønsker du å søke om 365Privat sitt bensinkort trykker du bare på knappen under for å bli sendt til søknadsskjemaet.

 

Fyll bensin på den billigste dagen i uken

Et annet lurt sparetips er å fylle bensin på den billigste dagen i uken. Du tenker kanskje at dette er et lotteri og at det er umulig å forutse hvilke dager bensinen er billig på. Der tar folk flest feil, for bensinprisene følger faktisk et mønster gjennom uken. Knekker man denne koden får man billigst bensin. I artikkelen «hvilken dag er det billigst å fylle bensin?» har vi laget en grundig artikkel som tar for seg mekanismene som avgjør bensinprisene, samt røper vi hvilke dag du bør fylle på om du vil ha billigere bensin. Kort oppsummert er det som regel billigst bensin søndag kveld og mandags morgen.

Kombinerer du det å fylle bensin på den billigste dagen i uken, samt at du betaler med et bensinkort kan du alt etter årlig forbruk spare flere tusen kroner per år med noen enkle grep.

Copyright ©. Alle rettigheter er reservert. Drivstoffkort.com