Dieselkort

dieselkort

Enten du er privatperson med en bil, eller om du er sjef for en bedrift med mange kjøretøy er det gode penger å spare på å velge et dieselkort som gir deg rabatt per liter diesel du fyller. Det finnes en rekke dieselkort på markedet, men slett ikke alle har rabattordninger. Bruker du et dieselkort uten rabattordning vil du potensielt gå glipp av tusenvis av kroner i rabatt hvert eneste år.


annonse

Hva er et dieselkort?

Et dieselkort er i bunn og grunn det samme som et bensinkort eller drivstoffkort. Det er enkelt forklart et vanlig kredittkort som gir deg fordeler på alle kjøp du foretar deg på en bensinstasjon, være seg fylling av bensin / diesel, eller andre kjøp som vask og kioskvarer. Et dieselkort koster ikke noe å skaffe seg, og det er også gratis i bruk om du er nøye på å betale hele det skyldige beløpet før hvert forfall. Følger du disse enkle retningslinjene vil et dieselkort være en enkel måte å spare penger på med minimalt av innsats.

Hvilket dieselkort anbefaler vi?

Vi anbefaler dieselkortet Shell Mastercard. Dette kortet gir deg en fast rabatt på 40 øre per liter diesel du fyller. Du får den samme rabatten om du fyller bensin, så dette kortet kan også brukes som et bensinkort. Kortet passer godt for privatpersoner med dieselbil, men det passer også meget godt som drivstoffkort for bedrift. I motsetting til flere andre drivstoffkort med rabattordning, har ikke Shell Mastercard noe tak på hvor mye du kan få i rabatt. Har du en bedrift med flere kjøretøy som brukes mye kan du dermed spare store summer på ditt diesel eller bensinforbruk.

Tenkt eksempel på hvor mye en bedrift kan spare med et dieselkort

La oss si at du driver en bedrift med 5 kjøretøy, som hver kjører 20 000km i året med et gjennomsnittlig forbruk på 1 liter per mil. Totalt forbruk vil da bli 100 000km eller 10 000 mil i året. Dette tilsvarer et forbruk på 10 000 liter diesel, med 40 øre besparelse per liter vil dette bety 4000kr spart for deg og din bedrift. Ved høyere forbruk\flere kjøretøyer vil selvsagt besparelsene stige.

Tenkt eksempel for hvor mye en privatperson kan spare med et dieselkort

I regnesestykket over ser vi at det er gode penger å spare for bedrifter om de benytter seg av et dieselkort fra Shell, men det er også hensiktsmessig for privatpersoner å benytte seg av et dieselkort når du fyller tanken. Et forbruk på 20 000km i året vil gi deg en besparelse på rundt 800kr per år. I tillegg får du også 1% trumfrabatt på alle øvrige kjøp du gjør med Shell Mastercard. Du kan lese en full omtale av Shell Mastercard sitt bensin og dieselkort her.

Copyright ©. Alle rettigheter er reservert. Drivstoffkort.com