Flexi Visa bensinkort

Informasjon

Drivstoffkort Flexi Visa
Bank Santander Consumer Bank
Kredittramme 10 000kr - 100 000 kr
Effektiv rente 24,6 %
Aldersgrense 20 år
Krav til årsinntekt 50 000kr
Kostnadseksempel Eff.rente 24,6%, 35000 kr o/12 mnd. Tot. 39349 kr.
Korttype Visa
Cashback Yes
Rabatter Yes
Drivstoffrabatt 4% på alle stasjoner

annonse

Omtale av Flexi Visa drivstoffkort

Flexi Visa er et drivstoffkort som utstedes av Santander Consumer Bank AS. Flexi Visa er et meget godt bensinkort som konkurrerer med 365Privat om førsteplassen i vår bensinkorttest. Med dette bensinkortet får du 4% rabatt på alt drivstoff du fyller, opp til en maks rabattgrense på 200kr per måned, eller 2000kr per år. 4% drivstoffrabatt utgjør 56 øre i rabatt per liter om vi tar utgangspunkt i en literpris på 14kr. Det er gratis å søke om Flexi Visa og det koster heller ikke noe å bruke det, så lenge du betaler hele det skyldige beløpet ved hvert forfall.

Rabattordningen med Flexi Visa fungerer på den måten at du hver eneste måned kan velge en valgfri bonuskategori som du så får 4% rabatt på. Disse bonuskategoriene er som følger: elektronikk, flyreiser, sportsutstyr, klær og sko og bensin. For å bruke Flexi Visa som bensinkort må du naturlig nok velge bensin som bonuskategori. Du vil da få 4% rabatt på alle kjøp foretatt på en bensinstasjon, være seg bensin, diesel, motorolje eller en kopp kaffe, uansett kjede.

Det er denne fleksibiliteten som gjør at Flexi Visa scorer høyt i vår test. Det er ikke alle som har muligheten til å fylle drivstoff hos en bestemt kjede hver eneste gang de tanker, bruker du Flexi Visa får du den samme rabatten om du fyller hos Circle K, Shell, Esso eller noen annen bensinstasjon. I tillegg til god rabatt på drivstoff kan du også få rabatter på andre varer og tjenester. Øvre kredittgrense er på 100 000kr, med opp til 50 rentefrie dager. Går du ut over den rentefrie perioden er den effektive renten på 24,6%. Er du ute etter et bensinkort som gir deg gode rabatter uavhengig av hvor du fyller er Flexi Visa med sine 4% i drivstoffrabatt et godt valg. Trykk på linken under for å komme direkte til søknadsskjemaet på Flexi Visa sine sider.

Hvor mye kan du spare med bensinkortet Flexi Visa?

Som nevnt så gir Flexi Visa deg en rabatt på 4%, vilkårlig av hvilken bensinstasjon du fyller hos. Tar vi utgangspunkt i en literpris på 14kr per liter, så gir dette kortet deg 56 øre i rabatt per liter. Fyller du 50 liter, får du totalt 28kr i rabatt per fylling. Fyller du tre ganger i måneden blir månedlig besparelse 84kr, mens årlig besparelse blir 1000kr. Har du et høyere forbruk, får du også mer i rabatt. Som nevnt er maksimal rabatt 200kr per måned, eller 2000kr per år.

 

Copyright ©. Alle rettigheter er reservert. Drivstoffkort.com